Ramenwasser

Glazenwasser

Jij wil glanzende ramen zodat jouw gebouw straalt. Een verzorgd uiterlijk zorgt dat je huis een mooie indruk nalaat, om nog maar te zwijgen over het effect van een proper bedrijfsgebouw op klanten. Dat zijn alvast enkele goede redenen om beroep te doen op een professionele glazenwasser.

Glazenwasser voor woningen, scholen en kantoren

Als glazenwasser poetsen wij zowel ramen voor consumenten, als voor professionals. We helpen ondernemingen en scholen graag met dit karweitje. We komen graag een keer ter plaatse een kijkje nemen om de situatie in te schatten om je op deze manier een offerte op maat te kunnen aanbieden. Zo zorgen we voor een perfecte uitvoering die voldoet aan je specifieke wensen.

Veiligheid is prioriteit bij een glazenwasser

Het boenen van ramen is geen eenvoudige of aangename klus. Het poetsen van ramen aan de buitenzijde, waar het meeste vuil zich bevindt, vereist ook dat je op hoogtes moet werken die je niet gewoon bent. Zeker als het gaat om hoge kantoor- of flatgebouwen, waar soms moeilijk bereikbare ramen bij zitten.

Als glazenwasser hebben wij geen problemen met grote hoogtes of moeilijk te bereiken glaswerk. We beschikken over het geschikte materiaal zoals aangepaste ladders, borstels in alle vormen en maten en zelfs hoogtewerkers. Zo is geen enkele raam te hoog of te moeilijk om te bereiken.

Glazenwasser in de nabije omgeving van Lommel

Als glazenwasser zijn wij actief in gans de provincie Limburg en gemeentes nabij Lommel, waaronder: Lommel, Mol, Balen, Leopoldsburg, Postel, Hechtel-Eksel, Peer, Hamont-Achel, Bocholt, Herent, Kleine-Brogel, Bree, Pelt, Kinrooi, Oudsbergen, Houthalen-Helchteren, Heusden-zolder, Beringen, Tessenderlo, Ham, Lummen, Retie, Dessel, Arendonk, etc.

Offerte Aanvragen

GRATIS PRIJSAANVRAAG

Met plezier bezorgen wij je een gratis offerte die afgestemd is op jouw vereisten.

Nu Bellen