Ramenwasser

Ramenwasser voor bedrijven

Bent u op zoek naar een professionele ramenwasser voor uw bedrijf, kantoor of school? Wij komen graag op regelmatige basis uw ramen wassen. Zo zorgt u steeds voor een goede eerste indruk, bovendien maakt u met een fris ogend bedrijfsgebouw een professionele indruk op bezoekers of klanten. Propere ramen geven uw woning, school of onderneming een propere uitstraling en dat komt altijd beter over.

Periodieke ramenwasservice

Bij onze ramenwasservice is het perfect mogelijk om te kiezen voor een eenmalige wasbeurt, maar voor bedrijven is het toch aangeraden te kiezen voor een periodieke reiniging. Wij komen graag een keer ter plaatse een kijkje nemen om de situatie in te schatten en een offerte op maat samen te stellen. Daarbij doen we een voorstel om je ramen wekelijks, maandelijks of tweemaandelijks te komen wassen. Zo zorgen we voor een periodieke uitvoering, waarbij uw bedrijfsgebouw er gans het jaar goed uitziet.

Veiligheid is prioriteit bij een ramenwasser

Uw ramen wassen is geen eenvoudige of aangename klus. Aan de buitenzijde zit namelijk het meeste vuil en de meeste bedrijfsgebouwen hebben ook een verdieping, koepel of grote glaspartijen. Hierdoor moet u op hoogtes werken die u niet gewoon bent. Dan zwijgen we nog over hoge kantoor- of flatgebouwen waar het wassen van de ramen extra lastig kan zijn.

Als ramenwasser hebben wij geen probleem met grote hoogtes of moeilijk bereikbare ramen. We beschikken over het geschikte materiaal zoals aangepaste ladders, borstels in alle vormen en maten en zelfs hoogtewerkers. Zo is geen enkele raam te hoog of te moeilijk om te bereiken.

Wij wassen ramen in de nabije omgeving van Lommel

Als ramenwasser zijn wij actief voor bedrijven, kantoren en scholen in gans de provincie Limburg en gemeentes nabij Lommel, waaronder: Lommel, Mol, Balen, Leopoldsburg, Postel, Hechtel-Eksel, Peer, Hamont-Achel, Bocholt, Herent, Kleine-Brogel, Bree, Pelt, Kinrooi, Oudsbergen, Houthalen-Helchteren, Heusden-zolder, Beringen, Tessenderlo, Ham, Lummen, Retie, Dessel, Arendonk, etc.

Offerte Aanvragen

GRATIS PRIJSAANVRAAG

Met plezier bezorgen wij je een gratis offerte die afgestemd is op jouw vereisten.

Nu Bellen