Ramenwasser

Ramenwasser

U zoekt een professionele ramenwasser om met regelmaat je vuile ramen te laten wassen. Zo komt er meer licht de woning in en verras je gasten met een fris ogende woning of klanten met een net kantoorgebouw. Mooie ramen geven je woning, je school of onderneming een propere uitstraling en dat komt altijd beter over.

Ramenwasser voor woningen, scholen en kantoren

Onze ramenwasservice is er niet alleen voor het poetsen van de ramen van consumenten. Wij helpen ook graag ondernemingen en scholen met dit karweitje. Wij komen graag een keer ter plaatse een kijkje nemen om de situatie in te schatten en je op deze manier een offerte op maat te kunnen aanbieden. Zo zorgen we voor een perfecte uitvoering die voldoet aan je specifieke wensen.

Veiligheid is prioriteit bij een ramenwasser

Je ramen wassen is geen eenvoudige of aangename klus. Aan de buitenzijde zit namelijk het meeste vuil en de meeste woningen hebben ook een verdieping. Hierdoor moet je op hoogtes werken die je niet gewoon bent. Dan zwijgen we nog over hoge kantoor- of flatgebouwen waar het wassen van de ramen extra lastig kan zijn.

Als ramenwasser hebben wij geen problemen met grote hoogtes of moeilijk te bereiken ramen. We beschikken over het geschikte materiaal zoals aangepaste ladders, borstels in alle vormen en maten en zelfs hoogtewerkers. Zo is geen enkele raam te hoog of te moeilijk om te bereiken.

Wij wassen ramen in de nabije omgeving van Lommel

Als ramenwasser zijn wij actief in gans de provincie Limburg en gemeentes nabij Lommel, waaronder: Lommel, Mol, Balen, Leopoldsburg, Postel, Hechtel-Eksel, Peer, Hamont-Achel, Bocholt, Herent, Kleine-Brogel, Bree, Pelt, Kinrooi, Oudsbergen, Houthalen-Helchteren, Heusden-zolder, Beringen, Tessenderlo, Ham, Lummen, Retie, Dessel, Arendonk, etc.

Offerte Aanvragen

GRATIS PRIJSAANVRAAG

Met plezier bezorgen wij je een gratis offerte die afgestemd is op jouw vereisten.

Nu Bellen